Με buzzer beater του Γκουστάβο, διπλό ουσίας και ψυχολογίας!

Γιώργος Ζαΐρης08 Δεκεμβρίου 2021

Είχε ανάγκη μια νίκη η Κ19 του ΠΑΟΚ μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τη βρήκε σήμερα στην Αθήνα απέναντι στον Ατρόμητο. Πρόσωπο του αγώνα στο τελικό 1-2, η χρυσή αλλαγή του Στέλιου Μαλεζά, ο Γκουστάβο Βαρέλα. 

Κλήθηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 81’ της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 και ουσιαστικά σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, σκόραρε, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με τρεις πολύτιμους βαθμούς. 

 Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 41’ με το γκολ του Μπάμπουρα, έπειτα από την ασίστ του Δεληγιάννη, ωστόσο στο 65’ οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση. Η νίκη ήρθε στο 92’ με τον Μπάμπουρα να σουτάρει, τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να αποκρούει και τον Bαρέλα τελικά, να βρίσκεται στο σωστό σημείο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς που θα γίνει την Κυρακή στη Σουρωτή με αντίπαλο τη Λαμία (14:45). 

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος , Τσοπούρογλου, Δεληγιάννης, Τσιακούμης, Μελενικιώτης (67’ Δαρέλας), Κωττάς, Μπάμπουρας, Τσίκος, Κεδίκογλου (71΄ Σπυράκος), Kαλόγηρος, Σμυρλής (81’ Bαρέλα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.