ΠΑΟΚ Κ19: Κέρδισε τον Παναιτωλικό τιμώντας τη μνήμη του Παντελή και ετοιμάζεται για... κορυφή!

Γιώργος Ζαΐρης13 Μαρτίου 2022

Η Κ19 του Δικεφάλου πήρε τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, καθώς κέρδισε με 2-0 στην Σουρωτή και την προσεχή Πέμπτη αν κερδίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ σε εξ αναβολής αγώνα θα είναι μόνη πρώτη στην κορυφή! 

Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε στη βαθμολογία τον Αστέρα που γνώρισε ήττα σοκ από τον ΟΦΗ και πλέον είναι έναν βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό που όμως έχει ένα ματς παραπάνω. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει 44 βαθμούς σε 21 αγώνες, ο ΠΑΟΚ έχει 43 αλλά με ένα ματς λιγότερο ενώ Αστέρας έχει 42 σε 21 ματς. 

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 38′ με τον Κούτσια να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από την ασίστ του Σπυράκου. Το 2-0 έκανε ο Τσίκος στις 75′ εκμεταλλευόμενος το …ριμπάουντ από το σουτ του Καλόγηρου, που βρήκε στο δοκάρι.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τασιούρας (80′ Τσιακούμης), Κιτσάκης, Μελενικιώτης, Ζίλο, Ρούμιαντσεβ (78′ Γκαρνέτας), Σπυράκος (80′ Μάρτος), Τσίκος, Κούτσιας (78′ Μπάμπουρας), Δαρέλας (69′ Καλόγηρος), Σμυρλής

Το συγκινητικό αντίο στον Παντελή

Η Κ19 είπε το δικό της αντίο στον Παντελή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Κ19 με τον Παναιτωλικό έγινε γνωστό πως ο Παντελής Κυριακίδης είχε φύγει από τη ζωή. 

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θέλησαν να του αφιερώσουν την νίκη. Ετσι με έναν μαρκαδόρο έγραψαν σε μια ασπρόμαυρη φανέλα «καλό ταξίδι Παντελή» με τον Γιώργο Κούτσια μετά την επίτευξη του γκολ να την σηκώνει ψηλά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.