ΠΑΟΚ - Κ17: Στον τελικό με μεγάλη εμφάνιση του Τζίμα

Metrosport Team13 Μαρτίου 2022

Μεγάλη νίκη με 3-1 πέτυχε η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος είχε την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο, στο δεύτερο έγινε πιο ουσιαστικός και πήρε, τελικά, την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο παίκτης που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση ήταν ο Τζίμας, ο οποίος σκόραρε, αρχικά, στο 50' με ατομική ενέργεια, όμως, στο 70' η αθηναϊκή ομάδα ισοφάρισε με τον Αγγέλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε απάντηση, με τον Τζίμα να κάνει ακόμα μια επέλαση από τα δεξιά, να βγάζει γλυκιά σέντρα για το κεφάλι του Γκούμα, που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-1.

Στο 90΄ ήρθε και το 3-1, με τον Τζίμα να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας του Ατρόμητου και να στέλνει τον ΠΑΟΚ στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη (16/3) στις 15:00 το μεσημέρι

ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης (88′ Καστίδης), Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ, Κοττάς, Γκιτέρσος (88′ Πολιτάκης), Γκούμας (3′ Παπαγεωργίου), Τζίμας.

Ατρόμητος: Ρίπης, Σκλάβος, Κορομηλάς (64′ Χουρδάκης), Δέδε, Αγγελής, Πούλος-Γρίβας, Αμπατζίδης, Μπέκος (54′ Τσαγγάρης), Ζορμπάς (46′ Σκένδρος), Μπαλάφας, Πιζάνιας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.