ΠΑΟΚ Κ15: Πέρασε με πεντάρα από την Κρήτη

Γιώργος Ζαΐρης09 Οκτωβρίου 2021

Μετά την αγχωτική νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Ατρόμητο με 1-0, η Κ15 του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Κρήτη και πέρασε αέρας κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ με 5-1. Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ατσαλένιου και ο Δικέφαλος ήταν κυρίαρχος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 0-2! 

Ο Τσιφούτης άνοιξε το σκορ στο 7’, ο Ελευθεριάδης στο 10’ διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του, με τον Λαγουδάκη στο 17’ με αυτογκόλ να κάνει το 0-3. Ο Ντούνγκα σκόραρε στο 38’ για το 0-4, με τον Πατραμάνη να μειώνει σε 1-4 για τον ΟΦΗ στο 48’. Στο 55’ ο Ντούνγκα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. 

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είναι οι ομάδες που έχουν από έξι βαθμούς σε ένα Πρωτάθλημα που πλέον έχει έναν όμιλο, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: 

Μπελερής, Κοσίδης, Βυρσοκινός, Σελλάς, Ντούγνκα, Πάνος (40′ Δριγκάκης), Ελευθεριάδης, Παπανικόπουλος (40′ Ταχμετζίδης), Τσίτσιλας (40′ Βασίλι), Τσιφούτης (40′ Δημόπουλος), Ρωμανίδης (18′ λ.τ. Καρακώστας).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.