ΠΑΟΚ(Κ-17)- Λεβαδειακός (2-1) : Η πρώτη ασπρόμαυρη νίκη στα μπαράζ

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Με το δεξί έγινε το πρώτο «βήμα» στη διαδικασία των μπαράζ για τον Δικέφαλο του Βορρά, αφού οι νεαροί της Κ17 του ΠΑΟΚ πέρασαν με 2-1 από τη Λιβαδειά και περιμένουν να κλειδώσουν την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 13/11,στη Σουρωτή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε πρώτος το σκορ στο 31′,μετά την κούρσα του Πολιτάκη και την πάσα του στον Βρύζα, ο οποίος με τη σειρά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά ισοφάρισαν στο 52′.Η «υπεροχή» τους όμως δεν κράτησε για πολύ, αφούστο 67′ έπειτα από υπέροχη προσπάθεια και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας ο Βυρσωκινός πάσαρε στον Κεσίδη, που σκόραρε το νικητήριο γκολ.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νέου πρωταθλήματος της Super League K17, εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί, θα αγωνιστεί με τον νικητή των διπλών αγώνων Ολυμπιακού και Ατρόμητου σε ένα ματς που θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και θα δώσει απευθείας το εισιτήριο για την συμμετοχή στο Final Four.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπελερής, Κούπενος, Βυρσωκινός, Κοσίδης, Αβράμπος (85′ Καλιόγλου), Παπαγεωργίου, Τσομπάνης (58′ Κεσίδης), Ζούμπι (58′ Σαπάνης), Βρύζας (58′ Χατσίδης), Καραϊωάννου, Πολιτάκης (75′ Μπάκας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.