ΠΑΟΚ Κ 15: Πήρε το ντέρμπι με τον Αρη (3-0), μόνος στην κορυφή

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2021

Με το ευρύ και απόλυτα δίκαιο βάσει της εικόνας του αγώνα, η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε του Αρη στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έχοντας το απόλυτο, βρίσκεται μόνο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό.

Στον αγώνα που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 35΄με πέναλτι που κέρδισε ο Τσίτσιλας και εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης. Οι γηπεδούχοι έκαναν δυνατή εκκίνηση στο δεύτερο μέρος και στο 46’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Τσίτσιλα. Το τελικό 3-0 έκανε στο 79’ ο Δημόπουλος, μετά από ωραία ενέργεια από δεξιά και ασίστ του Τσιότα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μπελερής, Κοσίδης, Πάνος, Σελλάς (58’ Τσιότας), Βυρσωκινός (75΄Δημόπουλος), Ελευθεριάδης, Παπανικόπουλος (68’ Μύθου), Τσιφούτης (75΄Μπάγιος), Ντούνγκα, Τσίτσιλας, Καρακώστας (58’ Ρωμανίδης).

Άρης: Καλτσάς, Αθανασιαδης (74’ Παρασχος), Μαυριδης Ν. Σιταρας, Σεβαστιδης (52’ Μαργκιονη), Πρωτογερος, Καρυπιδης (52’ Δασκος), Μαυριδης Φ. (Μπαρουτουδης 60’), Καραμανλής, Χαρουπας, Βέργας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.