ΠΑΟΚ: Ιστορική προσπέραση του Λουτσέσκου αλλά και διπλάσιο ποσοστό ηττών

Γιώργος Πετρίδης23 Νοεμβρίου 2021

Η εικόνα του ΠΑΟΚ την Κυριακή ήταν απογοητευτική και σίγουρα δεν παρέπεμπε σε ομάδα που θεωρεί εαυτόν διεκδικήτρια του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ έκανε μία ήττα την οποία θα κουβαλάει ως το τέλος της σεζόν, όπως τις «γκέλες» στην Τούμπα με τον ΠΑΣ και τον Βόλο. Το ματς με τον Ατρόμητο πάντως έκανε τον Ραζβάν Λουτσέσκου τον 6ο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε αγώνες Πρωταθλήματος.

Ο Ρουμάνος κοουτσάρισε τον Δικέφαλο για 69η φορά κι έτσι ξεπέρασε τον Χάινς Χέερ που είχε 68 ματς Πρωταθλήματος στον «ασπρόμαυρο» πάγκο και υποχώρησε στην 7η θέση της λίστας. Είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την πορεία του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ όμως πιο ενδιαφέρον είναι ένα άλλο γεγονός.

Ο Ρουμάνος γνώρισε συνολικά 13 ήττες σε 93 ματς όλων των διοργανώσεων στην πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ και στην αρχή της φετινής σεζόν έχει ήδη πέντε ήττες σε 18 παιχνίδια. Το ποσοστό των ηττών του είναι διπλάσιο από εκείνο της διετίας 2017-19. Τότε ηττήθηκε μόνο στο 13,97% των αγώνων του με τον Δικέφαλο ενώ φέτος αυτό το ποσοστό είναι 27,77%.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.