ΠΑΟΚ: Υπόκλιση στον Μπότο από γαλλικό ΜΜΕ

Metrosport Team26 Ιουνίου 2022

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ προχωράει με γοργούς ρυθμούς, με τον Ζοσέ Μπότο και τον Ραζβάν Λουτσέσου να βρίσκονται μονίμως σε επικοινωνία, ώστε να συμπληρώσουν τα κομμάτια παζλ που λείπουν από τον νέο Δικέφαλο.

Τα γαλλικά ΜΜΕ βλέποντας το έργο του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως είναι ο άνθρωπος-κλειδί για το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Στο ξεκίνημα της χρονιάς, η διοίκηση του ΠΑΟΚ έκανε μία πραγματική ανανέωση με την πρόσληψη του έμπειρου Ζοσέ Μπότο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή. Ο παλιός υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της Μπενφίκα, ο οποίος είχε ανάλογο ρόλο επί σειρά ετών και στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, βρήκε εκεί τον παλιό επιθετικό της Μπενφίκα, Νέλσον Ολιβέιρα, η πρώτη σεζόν του οποίου στην Θεσσαλονίκη στιγματίστηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της "Τrivela".

Και προσθέτει για τον Μπότο: «Δεν του πήρε πολύ καιρό για να εφαρμόσει την συνταγή του και να προσελκύσει αρκετούς συμπατριώτες του, στην Ελλάδα. Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, απέσπασε την υπογραφή του πολύ ελπιδοφόρου Φιλίπε Σοάρες από την Μορεϊρένσε. Έξι μήνες αργότερα ακολούθησαν Αντρέ Ρικάρντο και Ράφα Σοάρες, αμφότεροι ελεύθεροι από Φαμαλικάο και Γκιμαρές, οι οποίοι ακολούθησαν στην Ελλάδα, αυτόν τον εξπέρ των μεταγραφών».

Ενώ κάνουν και ιδιαίτερη αναφορά στον ερχομό του Ντάντας στον ΠΑΟΚ: «Όλες οι πηγές συνηγορούν πως ο 56χρονος Πορτογάλος ήταν ο άνθρωπος–κλειδί στην πρωτοβουλία που έφερε τον νεαρό Τιάγκο Ντάντας στον ΠΑΟΚ, αυτός που έκαμψε τις όποιες αμφιβολίες του για το πρότζεκτ. Ένα είναι σίγουρο. Η ελληνική ομάδα θα είναι φέτος μία από αυτές που θα παρακολουθούν πάρα πολύ στενά, όλοι αυτοί που ασχολούνται με την αγορά του πορτογαλικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.