ΠΑΟΚ: Ιδανικό ρόστερ με 28 παίκτες στο σύνολο

Γιώργος Καστάνης08 Αυγούστου 2022

Δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση θέλει ο Λουτσέσκου στο ρόστερ της ομάδας και με βάση και αυτή την επιθυμία έγινε ο προγραμματισμός. 

Τα αποτελέσματα του οποίου θα κριθούν αργότερα, ανεξάρτητα από την παταγώδη ευρωπαϊκή αποτυχία από την Λέφσκι. Εκεί η ομάδα, συνολικά δεν ήταν έτοιμη. Με λίγα λόγια, πάγια επιθυμία του προπονητή του Δικεφάλου, σε όποια ομάδα κι αν εργάζεται είναι να έχει 22 παίκτες ετοιμοπόλεμους, δύο σε κάθε θέση. Στο σύνολο όμως, το ιδανικό ρόστερ για την ομάδα που θα κληθεί να ανταποκριθεί μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις δεν πρέπει να ξεπερνά τους 28 παίκτες.

Εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι τερματοφύλακες που θα συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή. Από και εκεί και πέρα για να προκύψει ο τελικός αριθμός του ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει ο προπονητής του Δικεφάλου, θα συνυπολογιστούν πολλά δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση οι 38 παίκτες σε μία ομάδα που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αποτελούν ένα αριθμό εξαιρετικά υψηλό. Θυμίζουμε πως σε ανύποπτη στιγμή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε δηλώσει πως είναι σημαντικό να δουλεύει με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, για να έχει επιλογές σε περιπτώσεις τραυματισμών ή τιμωριών που πάντα προκύπτουν κατά την διάρκεια μίας σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.