ΠΑΟΚ: Η ξεχασμένη νίκη πλέι οφ επί του Παναθηναϊκού

Γιώργος Πετρίδης26 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του και έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνος στη 2η θέση, με δεδομένη την «γκέλα» του Άρη στην Τρίπολη λίγο μετά. Έμεινε στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, μένοντας για πρώτη φορά φέτος στην Τούμπα χωρίς γκολ σε ματς Πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στο φινάλε των περσινών πλέι οφ με τον Άρη. Παράλληλα όμως δόθηκε συνέχεια σε ένα αρνητικό σερί απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος έμεινε χωρίς γκολ για τέταρτο σερί ματς κόντρα στους «πράσινους» στα πλέι οφ αφού φέτος έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα όπως και πέρυσι, ενώ στην Αθήνα φέτος ηττήθηκε με 3-0 και πέρυσι με 2-0. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε πέντε σερί ματς πλέι οφ χωρίς νίκη επί του Παναθηναϊκού αφού είχε ηττηθεί στο φινάλε των πλέι οφ του 2017 στην Τούμπα με 2-3. Τον είχε νικήσει στην Αθήνα αλλά στα χαρτιά με τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς.

Το σερί του ΠΑΟΚ χωρίς νίκη επί του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, εξαιρουμένης εκείνης που κέρδισε στα χαρτιά το 2017, έφτασε πλέον τα 10 ματς αφού είχαν προηγηθεί ακόμη πέντε παιχνίδια τα οποία είτε έχασε, είτε έληξαν ισόπαλα...

2014: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

2015: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0

2016: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-1, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

Για να βρούμε την τελευταία νίκη πλέι οφ του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω επτά χρόνια. Ήταν στις 17 Μαίου 2014 όταν για την τελευταία αγωνιστική, είχε νικήσει τους «πράσινους» στην Τούμπα με 1-0 χάρη σε γκολ τον Σβόνιμιρ Βούκιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.