ΠΑΟΚ: Η σημαία παραμένει στον ιστό της!

Metrosport Team31 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης- Κ.Πετρωτός - Γ.Ζαϊρης

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που νιώθει όσο κανείς άλλος από ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Αλλά αυτό δεν είναι ο μοναδικός λόγος που άμεσα θα βρεθεί στην Τούμπα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο ίδιος νιώθει πως μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά και ο Λουτσέσκου ξέρει πως τη νέα γεμάτη σεζόν θα τον χρειαστεί. Οπως ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά πως στο πρόσωπο του Αντελίνο έχει εξασφαλισμένο τον συνδετικό κρίκο του «σήμερα» με το «αύριο» του Δικεφάλου.

Ο άνθρωπος δηλαδή που θα εξηγήσει στα νέα πρόσωπα αλλά τι πρεσβεύει η ομάδα και θα τους βοηθήσει άμεσα να μπουν στο κλίμα και στην νοοτροπία της από κάθε άποψη. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο 1+1 έτη όπως αποκάλυψε χθες το Metropolis 95.5. Αν μετρήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην προσεχή αγωνιστική περίοδο, αυτόματα θα ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό που πρέπει επίσης να καταγράψουμε είναι πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα αποδεχόμενος μια μείωση αποδοχών. Γεγονός που αποδεικνύει πόσο έχει δεθεί με την ομάδα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Το δύσκολο καλοκαίρι του 2020 δεν είχε βιαστεί να βρει ομάδα όταν είχε ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και δεν είχε ενοχληθεί από την ΠΑΕ. Θα μπορούσε εύκολα να εξασφαλίσει συμβόλαιο αλλά δεν το έκανε και τελικώς επέστρεψε (θα πει κανείς πότε είχε φύγει;) στον ΠΑΟΚ. Τα κίνητρα για τον Αντελίνο δεν απουσιάζουν. Θέλει να κατακτήσει τίτλους, θέλει να αποδείξει πως σαν το παλιό καλό κρασί μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και το κυριότερο; Θέλει να συνεχίσει να είναι το σημείο αναφοράς όταν κάποιος ψάχνει το ασπρόμαυρο DNA και τον απόλυτο επαγγελματία.

Ο Αντελίνο ανοίγει τον κύκλο των ανανεώσεων που θα είναι μετρημένες και πλέον ο κόσμος περιμένει αλλά και απαιτεί από την ομάδα την άφιξη ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο και ποιοτικό γκρουπ για να αντέξει και στην πράξη στις τρεις διοργανώσεις. «Από τον ΠΑΟΚ απουσίαζε η ποιότητα αλλά και η ποσότητα στο ρόστερ» είχε πει μιλώντας αποκλειστικά στο Metropolis 95.5 o Ανχελ Κρέσπο. Μονόδρομος να διορθώσει τις περσινές του αδυναμίες ο Δικέφαλος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.