ΠΑΟΚ: Η πρώτη προπόνηση του Ρίβερς, ποιο νούμερο πήρε

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ντιμίτρι Ρίβερς πάτησε σήμερα (30/12) το πόδι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και λίγες ώρες αργότερα πάτησε στο παρκέ του PAOK Sports Arena, πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση ως παίκτης των «ασπρόμαυρων».

Ο Αμερικανός επέλεξε και τον αριθμό που θα τον συντροφεύει για το υπόλοιπο της σεζόν, επιλέγοντας το Νο 1.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο PAOK Sports Arena στις αρχές Οκτωβρίου, όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Nymburk με τον ΠΑΟΚ mateco. Σήμερα επέστρεψε, αυτή την φορά φορώντας ασπρόμαυρα και κάνοντας την πρώτη του περιήγηση, αλλά και προπόνηση στο γήπεδο ως παίκτης του ΠΑΟΚ mateco.

Ο Demetre Rivers, επέλεξε τον αριθμό «1» και για το διάστημα που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ mateco και το απόγευμα, είχε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα. Συναντήθηκε με τον κόουτς Λυκογιάννη και έκανε την πρώτη του προπόνηση, ξεκινώντας έτσι τα ταχύρυθμα μαθήματα προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον».

Ρίβερς: «Δεν μπορώ να περιμένω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρίβερς υποστήριξε πως είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα: «Νέο ταξίδι, νέα ομάδα, δεν μπορώ να περιμένω να μπω στην ομάδα και να τους γνωρίσω όλους. Να βρούμε χημεία και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».

Παράλληλα, σχολίασε και τις πρόσφατες αναμετρήσεις της παλιάς του ομάδας, Νίμπουρκ, με τον ΠΑΟΚ για το BCL: «Θυμάμαι ήταν πολύ ανταγωνιστικά από την αρχή ως το τέλος. Και τα δύο παιχνίδια πήγαν στα τελευταία δευτερόλεπτα, εδώ μέσα (σ.σ. στο Παλατάκι) θυμάμαι με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ακόμα και μέσα στη Νίμπουρκ κρίθηκε με κόψιμο στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα αλλαγή, δεν μου είχε ξανασυμβεί στην καριέρα μου ως τώρα. Είναι μια προσαρμογή, η Πράγα είναι πολύ ωραία αλλά κρύωνα, εδώ βλέπω είναι πιο ζεστά. Σίγουρα διαφορετική αίσθηση και ατμόσφαιρα κι ανυπομονώ να δω τι θα φέρει η νέα χρονιά».

Ο 25χρονος πρόσθεσε ότι «δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος, ήρθα εδώ γνωρίζοντας τα πράγματα και θα προετοιμαστώ με κάθε δυνατό τρόπο για τα παιχνίδια που έρχονται. Δεν μπορώ να περιμένω να βοηθήσω την ομάδα, με κάθε δυνατό τρόπο. Δουλεύω σκληρά και θα κάνω τα πάντα σε κάθε αγώνα».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.