ΠΑΟΚ: Η πρώτη κομβική ημερομηνία για τις μεταγραφές

Κώστας Πετρωτός11 Ιουνίου 2021

Είναι πολλά τα μηνύματα που δεχόμαστε στον όμιλο Metrpomedia καθημερινά για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πόσο πολύ διψάει ο κόσμος της ομάδας να μάθει νέα για τον σχεδιασμό της ομάδας της καινούριας σεζόν.

Το μότο του ΠΑΟΚ είναι «όχι λάθη, ψάχνουμε ποιότητα» και αυτό δίνει το στίγμα ότι θα χρειαστεί ο απλός φίλαθλος να κάνει υπομονή για να περιμένει τις ανακοινώσεις.

Ωστόσο, η παράμετρος χρόνος δεν μπορεί να προσπεραστεί έτσι απλά. Τόσο ο Λουτσέσκου, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι ορισμένες βασικές κινήσεις του μεταγραφικού σχεδιασμού να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι η ομάδα να μεταβεί στο Απελντοορν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο deadline, λοιπόν, είναι η 12η Ιουλίου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα έρθει η καταστροφή αν μέχρι τότε δεν γίνουν οι απολύτως απαραίτητες κινήσεις. Όμως, είναι πολύ σημαντικό ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του να «δουλέψουν» όσο το δυνατό περισσότερο σ΄ αυτό το στάδιο προετοιμασίας με τα νέα αποκτήματα για να τους μπολιάσουν με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και ο ΠΑΟΚ να κερδίσει σε ομοιογένεια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.