ΠΑΟΚ: Η πέμπτη χειρότερη άμυνα εκπέμπει SOS!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου20 Δεκεμβρίου 2021

Και στον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης η άμυνα του ΠΑΟΚ εξέπεμψε SOS. Οι Αρκάδες σκόραραν στην πρώτη τους τελική στον στόχο, με σουτ του αμαρκάριστου Σόνι λίγο έξω από την περιοχή και ισοφάρισαν σε 2-2 με κεφαλιά του Χριστόπουλου από την καρδιά της περιοχής. Οι αριθμοί σε αυτή την περίπτωση αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα.

Μετά τον Παναιτωλικό, τον Ατρόμητο, τον Βόλο και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Δικέφαλος έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, μαζί με την Λαμία, με 20 γκολ παθητικό! Για να καταλάβετε την διαφορά, ο Ολυμπιακός έχει εννιά γκολ παθητικό, ο η ΑΕΚ 14, ο Παναθηναϊκός 11 και ο Άρης με τον ΟΦΗ 13. Είναι, λοιπόν, φως φανάρι ότι ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του πρέπει να εστιάσουν στην βελτίωση της αμυντικής συνοχής.

Κράτησε το μηδέν μόνο σε τρία από τα 15 παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την 2η αγωνιστική, την ΑΕΚ την 4η αγωνιστική και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Σε όλα τα υπόλοιπα ματς έχει δεχθεί γκολ, ενώ σε πέντε από τα 12 που είδε την εστία του να παραβιάζεται ήταν πάνω από μία φορά, με αποκορύφωμα τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκε από τον Βόλο στην Τούμπα.

Αν φύγουμε από το πρωτάθλημα, έχει δεχθεί γκολ στο μοναδικό παιχνίδι κυπέλλου που έχει δώσει μέχρι στιγμής, με αντίπαλο την Λάρισα, ενώ στο Conference League, ξεκινώντας από τα προκριματικά, κράτησε το μηδέν μόνο με την Μποέμιανς στην Τούμπα και με την Ριέκα εκτός και στους ομίλους είδε την εστία του να παραβιάζεται σε 3/6 παιχνίδια. Διατήρησε το μηδέν μόνο στους δύο αγώνες με την αδύναμη Λίνκολν και στον εκτός έδρας με την Σλόβαν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.