ΠΑΟΚ: Η κρίσιμη απόφαση για Λάμπρου

Κώστας Πετρωτός31 Αυγούστου 2021

Χθες (30/8) το βράδυ πέρασε το κατώφλι των γραφείων της Τούμπας, ο Τάσος Παπαδόπουλος (πόσταρε μάλιστα και μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram), ατζέντης των Μπίσεσβαρ, Ινγκασον, Μιχάι και Λάμπρου. Ωστόσο, η παρουσία του στα… κεντρικά της ΠΑΕ είχε να κάνει με το μέλλον του Λάζαρου Λάμπρου. 

Για τον 23χρονο Κατερινιώτη επιθετικό που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023 με τον ΠΑΟΚ υπήρχε, μέχρι χθες το βράδυ τουλάχιστον, ενδιαφέρον από τρεις ομάδες. Η μία ήταν ο ΟΦΗ που με τον Γιάννη Σαμαρά, τον άνθρωπο που είχε πάει τον Λάμπρου στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στο κουμάντο, αποτελεί μία πολύ ζεστή προοπτική και άλλες δύο από την Ολλανδία: από την Χέρενφεϊν και την Τσβόλε. Της Χέρενφεϊν, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον αποσύρθηκε.

Ο Λάμπρου ας μην ξεχνάμε ότι είχε κάνει καλό όνομα στο ολλανδικό πρωτάθλημα λόγω της παρουσίας του στην Φορτούνα Σιτάρντ. Την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο ήταν όλα ανοιχτά. Υπήρχε προοπτική για δανεισμό, ακόμη και πώληση, αλλά χρειαζόταν αρκετή διαπραγμάτευση. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.