ΠΑΟΚ: Η γκολάρα του Ροντρίγκο best goal Φεβρουαρίου

Metrosport Team24 Μαρτίου 2021

Η ώρα του ατομικού βραβείου για τον Ροντρίγκο Σοάρες έφτασε. Ο Βραζιλιάνος μπακ του ΠΑΟΚ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία στην Τούμπα που βραβεύτηκε ως το κορυφαίο για τον μήνα Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ήταν από τα γκολ που την ώρα του σουτ αναρωτιέσαι «τι κάνει;» και τη στιγμή που η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα πάλι σκέφτεσαι «τι έβαλε;». Το σίγουρο είναι πως ο Ροντρίγκο έψαχνε και χρειαζόταν μια ψυχολογική τόνωση σε μια δύσκολη σεζόν και τη βρήκε την κατάλληλη χρονική στιγμή, καθώς συνολικά τον Φεβρουάριο η παρουσία του ήταν πάρα πολύ καλή.

Στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία ο Βραζιλιάνος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και τι γκολ! Πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή κι… έπιασε ένα απίθανο, εκτός ισορροπίας σουτ, με το οποίο νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην ψηφοφορία του μήνα ο Ροντρίγκο συγκέντρωσε το 51,36% και κατέκτησε Regency Casino Best Goal Φεβρουαρίου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο… κεραυνός του Αντρίγια Ζίβκοβιτς πάλι κόντρα στη Λαμία, αλλά στο ματς πρωταθλήματος και το βάθρο συμπλήρωσε ο Στέφαν Σβαμπ με το υπέροχο πλασέ του κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας στο εντός έδρας παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.