Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε τη νίκη με 3-2 επί του Λεβαδειακού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο το παιχνίδι στιγματίστηκε από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας προς τον διαιτητή Τάσο Σιδηρόπουλο.
Η φάση που προκάλεσε τις αντιδράσεις σημειώθηκε μετά από σουτ του Τάισον, όταν η μπάλα κατέληξε στο χέρι του Λιάγκα μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου υποστηρίζουν ότι πρόκειται για καθαρή παράβαση, η οποία έπρεπε να οδηγήσει σε πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου. Όπως σημειώνουν, το χέρι του αμυντικού βρίσκεται σε μη φυσική θέση, ενώ το χτύπημα της μπάλας πάνω του φαίνεται ευκρινώς.
Παρά τις διαμαρτυρίες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τις αντιδράσεις από τον πάγκο, ο Σιδηρόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ δεν κλήθηκε από το VAR για επανεξέταση της φάσης.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube