ΠΑΟΚ: Η Ευρώπη διατηρεί ανοιχτές υποθέσεις

Metrosport Team05 Ιουνίου 2021

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι η απόφαση για τη συμμετοχή της ομάδας στο BCL της επόμενης περιόδου θα ξεδιαλύνει την κατάσταση σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξει για το αν είναι συμφέρουσα επιλογή για την ΚΑΕ. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, να επικυρωθεί η βαθμολογία και αυτομάτως να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες προτίθενται να αγωνιστούν στο BCL. 

Το τελευταίο έχει τη σημασία του διότι άλλα δεδομένα θα ακουμπήσουν στο τραπέζι στην περίπτωση που είναι εξασφαλισμένη η θέση στον όμιλο (άρα και το ποσό των 50.000 ευρώ) και άλλα στο ενδεχόμενο που χρειαστεί να μπει η ομάδα στη διαδικασία της προκριματικής φάσης, κάτι που θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ομάδων που θα αγωνιστούν στο BCL. 

Για παράδειγμα, το Λαύριο έχει αποκτήσει το σχετικό δικαίωμα αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα το αξιοποιήσει. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τρομακτικά οικονομικά προβλήματα κι επίσης δεν είναι σίγουρη. Ο δε Προμηθέας Πατρών έχει ταχθεί υπέρ των διοργανώσεων της Euroleague. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει χρόνο για να αποφασίσει αλλά όσο κρατά ανοιχτό αυτό το ζήτημα, διατηρούνται και οι εκκρεμότητες στον αγωνιστικό τομέα. 

Κι αυτό διότι οι Μάλκολμ Γκρίφιν, Ζερμέιν Λοβ είναι θετικοί στην προοπτική παραμονής αλλά θέλουν να αγωνιστούν στο BCL, το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Κακλαμανάκη ο οποίος επίσης είναι στο πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.