ΠΑΟΚ: Η έρευνα για τον αθλητικό διευθυντή και ο ελεύθερος Κορνέεφ

Metrosport Team15 Μαΐου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαΐρης

Παρότι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ επικρατεί η… αίσθηση, πως ο Σαββίδης έχει συμφωνήσει με τεχνικό διευθυντή, το ονόμα του οποίου όμως θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, νέες φήμες κυκλοφόρησαν, σύμφωνα με τις οποίες, ένας από τους υποψήφιους είναι ο Ιγκόρ Κορνέεφ. Πάντως από τον επίσημο ΠΑΟΚ κρατούν, προς το παρόν, κλειστά τα χαρτιά τους.

Ο 53χρονος (γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1967) δεν συνεργάζεται με κάποια ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο. Πριν από 11 μήνες, πριν αναλάβει τα καθήκοντά του ο Ρέμπε, στη Metrosport και το Metrosport.gr είχαμε αναφερθεί στο όνομα του Κορνέεφ.

Οι παλιότεροι θα τον θυμούνται την δεκαετία του ‘90, όταν αγωνιζόταν στην μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα και της Εσπανιόλ. Ο 53χρονος σήμερα Μοσχοβίτης, είχε αρχίσει καριέρα προπονητής στις ακαδημίες της Φέγενορντ και ως βοηθός προπονητή στην εθνική Ρωσίας, όμως, από το 2009, στην Ζενίτ άρχισε καριέρα αθλητικού διευθυντή. Πέρασε ακόμη από την Σλάβια Πράγας και την Λοκομοτίβ Μόσχας και από τον περασμένο Οκτώβριο έχει ρόλο συμβούλου της διοίκησης της Μονακό.

Το γεγονός ότι μιλά ρωσικά και μπορεί να συνεννοηθεί απευθείας με τον Ιβάν Σαββίδη, προφανώς δεν μπορεί να προσπεραστεί έτσι απλά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.