Οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΑΟΚ

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το... δεξί του Τζόλη τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague 1, με αντίπαλο την ΑΕΛ, ενώ πλέον κοιτάει μπροστά στον «τελικό» με την Μπενφίκα!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει φυσικά ανοιχτός, με τον Αμπέλ Φερέιρα να θέλει να εντάξει και άλλα πολύτιμα γρανάζια στην ποδοσφαιρική του... μηχανή.

Ο Όλαφ Ρέμπε «τρέχει» ήδη τις επόμενες κινήσεις και στόχος είναι να φέρει στην Τούμπα έναν αμυντικό χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ. 

Στην μεταγραφική ατζέντα του Γερμανού έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο ένας δεξιός οπισθοφύλακας, μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε στην περίπτωση του Σαϊντί Γιάνκο, καθώς και μετά την μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία, από τη στιγμή που ο Λέο Μάτος παραμένει «ξένο σώμα». 

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει στην Θεσσαλονίκη μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος και άλλους παίκτες, καθώς στο... μπλοκάκι βρίσκονται ένας γκολκίπερ και ένας επιθετικός, που αποτελούν επίσης προτεραιότητες για τον Αμπέλ Φερέιρα και του Όλαφ Ρέμπε, σε συνάρτηση βέβαια και με πιθανές πωλήσεις. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.