ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Ριέκα -Εκτός Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Ολιβέιρα

Metrosport Team18 Αυγούστου 2021

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Ριέκα στο γήπεδο της Τούμπας, ανακοινώνοντας την αποστολή της ομάδας για τα playoffs του Conference League.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν πριν τον αυριανό αγώνα, δίνοντας έμφαση στη τακτική και στις στατικές φάσεις. Ο Ίνγκι Ίνγκανσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς είναι οι τρεις απουσίες.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τον αγώνα της Πέμπτης (19.08, 21:00), δίνοντας έμφαση σε τακτικά ζητήματα, αλλά και στις στατικές φάσεις. 

Ο Ίνγκι Ίνγκασον  συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι δύο παίκτες που καταγράφονται στο ιατρικό δελτίο. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 23άδα που θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Κροάτες και η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Κούτσια, Σφιντέρσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.