ΠΑΟΚ: Η απόφαση για δεκάρι πάρθηκε αλλά οι πράξεις επείγουν

Γιώργος Ζαΐρης22 Αυγούστου 2022

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν η νίκη και αυτή ήρθε. Μάλιστα από τη στιγμή που συνοδεύτηκε αφενός από τη συνεργασία δυο φετινών μεταγραφών στη φάση του γκολ (Νάρεϊ-Τόμας) ή από τα θετικότατα μηνύματα που έστειλαν οι Κουλιεράκης-Τσαούσης, έχει τεκμηριωθεί το δικαίωμα για τα χαμόγελα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ομως είναι επίσης ξεκάθαρο πως στον Λουτσέσκου πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να δουλέψει και με έναν επιτελικό που η ομάδα ψάχνει στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και δεν αποκτά. «Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχουμε αποκτήσει ακόμη το δεκάρι» είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Λουτσέσκου ενώ και η αδυναμία του ΠΑΟΚ να απειλήσει ουσιαστικά απέναντι στην κλειστή άμυνα του Παναιτωλικού «φωνάζει» την αναγκαιότητα να αποκτηθεί ο επιτελικός.

Η απόφαση έχει παρθεί αλλά υπάρχει μια απόσταση μέχρι την υλοποίηση. Το σίγουρο είναι πως η πολιτική που έχει επιλέξει φέτος ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές, δεν αφήνουν περιθώρια για... υπέρβαση και επομένως η δεξαμενή της επιλογής είναι συγκεκριμένη για τον Μπότο που έχει ανοικτά και άλλα θέματα που αφορούν παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ αφού η οδηγία του Ιβάν Σαββίδη ήταν σαφής: «Να αποδεσμευτούν ή να πουληθούν παίκτες που δεν υπολογίζει ο προπονητής». Μέχρι χθες το βράδι δεν υπήρχε καμιά εξέλιξη σε αυτό το μέτωπο.


«Παιχνίδι με παιχνίδι, τρίποντο με τρίποντο»


Ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του πλέον στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο [21:45] στην Τούμπα. Η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε με 3-1 τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα και μάλιστα με ανατροπή. Ο Δικέφαλος θα αρχίσει την προετοιμασία για τον αγώνα αυτό με τον Λουτσέσκου να γνωρίζει πως μπορεί πλέον να υπόλογίζει και στον Βιεϊρίνια αλλά και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που αμφότεροι εξέτισαν την τιμωρία τους ενώ και ο Ράφα Σοάρες έχει μπροστά του πέντε δυνατές προπονήσεις για να προετοιμαστεί καλύτερα.

Ο Δικέφαλος είναι αναγκασμένος να κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην κοιτάζει μακροπρόθεσμα. Μάλιστα ο Κοτάρσκι μιλώντας στο PAOKTV αναφέρθηκε στην κουβέντα που έκαναν στα αποδυτήρια: «Είπαμε μεταξύ μας πως θα βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, τρίποντο με τρίποντο και θα παλεύουμε» δήλωσε ο Κροάτης τερματοφύλακας και ο Δικέφαλος μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στοχεύει και σε αυτή απέναντι στον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.