ΠΑΟΚ: Η αλλαγή κέντρου έχει την σφραγίδα του Ρέμπε

Κώστας Πετρωτός15 Μαΐου 2021

Μόνο τυχαίο δεν είναι το ταξίδι του Χρήστου Καρυπίδη στην Ολλανδία για να τσεκάρει κέντρα για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά την χώρα και τα κέντρα στα οποία προετοιμάζεται κατά καιρούς. Ωστόσο, φέτος, μετά από δέκα χρόνια πολύ καλής συνεργασίας με την εταιρία Ethosports, με την οποία υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αποφάσισε να συνάψει συμφωνία με μία γερμανική εταιρία η οποία έχει στο δίκτυό της άλλα κέντρα. 

Κατά συνέπεια, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος έπρεπε να κάνει αυτό το ταξίδι για να τσεκάρει κέντρα για τα οποία δεν υπήρχε αναλυτική εικόνα στα γραφεία της Τούμπας. 

Ωστόσο, πίσω από αυτή την κίνηση υπάρχει το όνομα του Ολαφ Ρέμπε. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης το κονέ με την γερμανική εταιρία έχει γίνει μέσω του πρώην αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε κάνει προεργασία γύρω από αυτό.

Προφανώς τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ έβαλαν κάτω τα δεδομένα και πήραν την απόφαση να κάνουν αυτή την αλλαγή, αφήνοντας στην άκρη την επιλογή του αθλητικού κέντρου του Χορστ που υπήρχε στα σκαριά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.