ΠΑΟΚ: Γκολκίπερ, πωλήσεις και τι συμβαίνει με Τσολάκ

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στον δρόμο που έχει χαράξει από την αρχή της περιόδου, επιδιώκοντας να χτίσει μία νέα ομάδα, με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας και με παίκτες που να υπηρετούν το πλάνο του προπονητή. Ένας από αυτούς είναι ο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την απόκτηση του οποίου ασχολήθηκε προσωπικά ο Αμπέλ Φερέιρα επικοινωνώντας προσωπικά με τον παίκτη. Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει και την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, επιθυμία που έχει οδηγήσει εντατική έρευνα τον Όλαφ Ρέμπε. 

Όπως έχουμε σημειώσει και πριν από λίγες μέρες, ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής έχει ήδη καταλήξει στην επιλογή του γκολκίπερ που καλύπτει τα «θέλω» του 41χρονου τεχνικού του Δικεφάλου, ωστόσο, θα πρέπει να μειωθούν τα υπάρχοντα συμβόλαια τερματοφυλάκων. Ο Φερέιρα έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την πώληση του Πασχαλάκη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η πρόταση που θα έφερνε εξελίξεις. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν ανοιχτός και στην παραχώρηση του Ρέι, ακόμη όμως δεν υπάρχει κάτι απτό. Πάντως, ο Ρέμπε συνεχίζει την έρευνα για την πιθανότητα πώλησης γκολκίπερ με τον Πασχαλάκη να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Βγάζει στην… βιτρίνα και τον Εσίτι

Το κεφάλαιο πωλήσεις ίσως αγγίξει και τον Αντερσον Εσίτι. Ο Νιγηριανός δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον ΠΑΟΚ για μέσο και η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη σταλεί μήνυμα στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι στην Τούμπα είναι ανοιχτοί για προτάσεις για την παραχώρησή του. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη, ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται.

Τι έχει συμβεί με Τσόλακ

Τέλος, χθες επανήλθαν τα δημοσιεύματα που αφορούν στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο Κροάτη επιθετικό, Αντόνιο Τσόλακ. Ο φορ της Ριέκα με τα 26 γκολ και τις 4 ασίστ σε 40 ματς πέρυσι φάνηκε κάποια στιγμή να κλείνει στην Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί με αποτέλεσμα να ξαναγραφτεί το όνομά του. Τι ακριβώς έχει συμβεί; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ», άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, φρόντισε να κάνει μία διερευνητική κρούση, ωστόσο, οι απαιτήσεις του προέδρου της Ριέκα (4 εκατ. ευρώ) έβαλαν «πάγο» σε οποιαδήποτε νέα κίνηση. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει την Μπενφίκα, ίσως και σε συνδυασμό με κάποια πώληση δεν αποκλείεται το θέμα να επανέλθει στο προσκήνιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.