ΠΑΟΚ: Γκολ ο Κάργας, ο Μιχάι, ή αυτογκόλ; Το «VAR» δίνει την απάντηση

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Σε... υπερπολύτιμο εργαλείο έχει μετατραπεί το drone της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού για ακόμη μια φορά καλείται να λειτουργήσει ως «VAR».

Στην τηλεοπτική κάλυψη, είδαμε τον Κάργα να πηδάει πάνω από όλους, να παίρνει την κεφαλιά και κλάσματα αργότερα την μπάλα να βρίσκεται στα δίχτυα. Το τι μεσολάβησε μεταξύ της στιγμής που ο Κάργας ακουμπάει την μπάλα με το κεφάλι του έως αυτή που η μπάλα βρίσκεται στα δίχτυα, είναι ερωτηματικό, αφού τα πλάνα της μετάδοσης δεν βοηθούν στο να είμαστε σίγουροι για τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος του ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό με την Αλκμαάρ.

Κάπου εδώ, έρχεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το βίντεο που κοινοποίησε, από το εναέριο πλάνο μέσω του drone, προσπαθώντας να ρίξει «φως» στην υπόθεση. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει διχογνωμία για τον σκόρερ τέρματος, στην φετινή προετοιμασία του Δικεφάλου. Και στο πρώτο φιλικό το τέταρτο γκολ κόντρα στην Γκο Αχέντ Ιγκλς, «διεκδικούσαν» οι Κωνσταντέλιας και Σβαμπ σε μια φάση που πάλι το πλάνο της τηλεοπτικής κάλυψης δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρο, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, να χρησιμοποιεί τον ίδιο τρόπο, δηλαδή το δικό της VAR, για να αναδείξει τον σκόρερ του τέρματος, ο οποίος τελικά ήταν ο Αυστριακός.

Το βίντεο από το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αλκμαάρ μέσω του drone:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.