«Πληγή» που δεν κλείνει για τον ΠΑΟΚ το ότι δεν τελειώνει τα παιχνίδια

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2022

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει δημιουργήσει ένα κακό «μοτίβο», μπαίνοντας δυναμικά στα ματς και ανοίγοντας πρώτος το σκορ, χάνοντας ωστόσο στη συνέχεια τα κεκτημένα του.

Το γεγονός αυτό συνάδει με την αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ. Ανεξαρτήτως από τα στατιστικά που δείχνουν πως είναι δεύτερος στη λίστα με τις τελικές προσπάθειες από όλες τις ομάδες της Super League, είναι πολύ χαμηλά σε ότι αφορά τα γκολ που γράφονται στον πίνακα.

Κοιτώντας λοιπόν τα στατιστικά στοιχεία, το σύνολο του Ρουμάνου έχει μόλις 6 γκολ, έπειτα από έξι αγωνιστικές που έχουν ήδη διεξαχθεί στο πρωτάθλημα, βρίσκοντας δύο φορές δίχτυα στον ίδιο αγώνα μόνο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το γκολ του Νάρεϊ ένα λεπτό πριν τη λήξη. Οι «ασπρόμαυροι» στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που προηγήθηκαν, σκόραραν πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα. 

Στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό σκόραρε ο Μπράντον Τόμας μόλις στο 7΄. Απέναντι στον Ατρόμητο βρήκε δίχτυα ο Κούρτιτς στο δωδέκατο λεπτό. Στον αγώνα της Κρήτης με τον ΌΦΗ, ο Νάρεϊ άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης, ενώ και χθες ο βράδυ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Νέλσον Ολιβέιρα έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 18ο λεπτό. Μοναδικό παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ σκόραρε μετά τα πρώτα 20 λεπτά αποτελεί έως τώρα αυτό με τη Λαμία, εκεί όπου ο Κούρτιτς σημείωσε γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 43΄του αγώνα.

Σε καμία όμως από αυτές τις περιπτώσεις, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι. Σε κάποιες δεν το πλήρωσε, στις τελευταίες δύο αγωνιστικές όμως, το πλήρωσε...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.