ΠΑΟΚ: Γιατί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του

Κώστας Πετρωτός12 Απριλίου 2023

Πριν από λίγους μήνες υπήρχε η αίσθηση ότι ο Αντρια Ζίβκοβιτς θα φέρει μεγάλη πρόταση για την πώλησή του, εξαργυρώνοντας τις καλές παρουσίες του στο Μουντιάλ του Κατάρ. 

Παρότι υπήρξαν κάποιες ανεπίσημες επαφές, ποτέ δεν έφτασε στην Τούμπα επίσημη πρόταση που θα έβαζε σε σοβαρή συζήτηση τον ΠΑΟΚ για την παραχώρησή του. Αυτό συνιστά μία πρώτη σοβαρή ένδειξη ότι, παρά τις αντίθετες προβλέψεις, ο βραχύσωμος Σέρβος θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2024). 

Μία δεύτερη, σοβαρή ένδειξη είναι το παρελθόν του. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, τόσο από την Παρτιζάν για την Μπενφίκα, όσο και από την πορτογαλική ομάδα έφυγε ουσιαστικά ως ελεύθερος (για την ακρίβεια ο ΠΑΟΚ είχε κληθεί να πληρώσει ένα ποσό 500.000 ευρώ, πολύ μικρό για την αξία του). Δεν αποκλείεται να συμβεί και στην περίπτωσή του ΠΑΟΚ, αν δεν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα. 

Και το αναφέρουμε αυτό γιατί, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν υπήρχε διάθεση από πλευράς ΠΑΟΚ να δοθεί ξανά ένα συμβόλαιο υψους 1,3 εκατ. ευρώ. Και έχοντας αυτό το υψηλό συμβόλαιο, είναι λογικό η επόμενη ομάδα του να περιμένει να τον κλείσει χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει ποσό στον Δικέφαλο.  

Φυσικά, και δεν αποκλείεται να έρθει μία μεγάλη πρόταση, αλλά αυτό δεν είναι το πιθανό σενάριο και το γιατί το αναλύσαμε πιο πάνω. Σε κάθε περίπτωση, το ότι του χρόνου θα είναι η τελευταία σεζόν συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ θα δώσει στον Αντρια Ζίβκοβιτς τεράστιο κίνητρο να δίνει τον καλύτερο αυτό του σε κάθε ματς.  

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής στον Δικέφαλο, ο Αντρια μετρά 133 ματς, 26 γκολ και 25 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.