ΠΑΟΚ: Για τρίποντο απογείωσης και… αυτοπεποίθησης στην Τρίπολη - Η πιθανή ενδεκάδα

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται, αυτή του «Θ. Κολοκοτρώνης» ο ΠΑΟΚ καλείται σήμερα να πάρει μια άκρως σημαντική και πολύτιμη νίκη απέναντι στον Αστέρα. Μια νίκη που θα του δώσει τους τρεις πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα αλλά και αυτοπεποίθηση ενόψει των συνεχόμενων αγώνων. 

Στόχος του Δικεφάλου μέχρι και το ματς με τον ΟΦΗ (αμέσως μετά ακολουθεί η διακοπή του Πρωταθλήματος) είναι να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Μια διαδικασία δύσκολη αφού μέσα από επίσημα παιχνίδια ο Λουτσέσκου θέλει να «μπολιάσει» τους νέους παίκτες στη φιλοσοφία του και να δημιουργήσει ένα σύνολο που στην πράξη θα μπορέσει να διεκδικήσει τους τίτλους. Ετσι σήμερα στις 20:30 (Metropolis 95,5) o ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα θέλει με κάθε τρόπο να φτάσει στο τρίποντο ακόμη και αν δεν θέλξει με την απόδοση του. 

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου είναι πως μετρά επιστροφές ενώ φρόντισε απέναντι στην Λίνκολν να κρατήσει ποδοσφαιριστές για την σημερινή αναμέτρηση. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Ροδρίγκο Σοάρες επιστρέφουν στην ενδεκάδα (έκαναν αυτή την εβδομάδα σημαντικές προπονήσεις με τον Σπαταφόρα) ενώ ανάσες πήραν τόσο ο Βιεϊρίνια με τον Σβαμπ όσο και ο Μπίσεσβαρ που δεν έπαιξε και στα ενενήντα λεπτά στο ματς του Γιβραλτάρ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, στα δεξιά θα είναι ο Σοάρες και στα αριστερά ο Βιεϊρίνια. Απόντος του τραυματία Κρέσπο, ο Μιχαηλίδης θα είναι δίπλα στον Βαρέλα. Ο ξεκούραστος Σβαμπ δίπλα στον Κούρτιτς, ενώ ο Μπίσεσβαρ πίσω από τον Σφιντέρσκι με τον Αντρίγια στα δεξιά και τον Μιτρίτσα στα αριστερά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.