ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Λύρατζης, θεραπεία ο Βιεϊρίνια

Metrosport Team23 Ιουλίου 2022

Ο πρώτος αγώνας τη σεζόν για τον ΠΑΟΚ δεν εκτυλίχθηκε όπως είχε φανταστεί και η ήττα με 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας απαιτεί από το Δικέφαλο άμεση αντίδραση για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές στέλνοντας μήνυμα ενότητας και ανατροπής ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τους Βούλγαρους, στην Τούμπα, την Πέμπτη (28/7, 20:30).

Οι απόντες από τον πρώτο αγώνα στη Βουλγαρία παραμένουν στα πιτς, με τον Ολιβέιρα και τον Λύρατζη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, όπως κι ο Βιεϊρίνια. Τέλος, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Τίποτα, άλλωστε, δεν έχει τελειώσει. Η ρεβάνς της Τούμπας δίνει τη δυνατότητα ανατροπής κι άπαντες στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους δυνάμεις προκειμένου να είναι αυτή που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πριν την έναρξη της προπόνησης οι Ράζβαν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο μίλησαν στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι, περνώντας το δικό τους μήνυμα. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα στη Βουλγαρία έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στον κομμάτι της τακτικής μέσα από ασκήσεις και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Τέλος, το πρόγραμμα αποκατάστασής του συνέχισε ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Την Κυριακή (24.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.