ΠΑΟΚ: Θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί με νίκη επί του ΟΦΗ

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του πρέσινγκ ψηλά και καλή οργάνωση στα μετόπισθεν για να μην δοθεί στον αντίπαλο καμία ευκαιρία να απειλήσει. Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στο ματς με τον ΟΦΗ (18:15, Metropolis 95,5) με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών στο Πρωτάθλημα και να κλείσει γρήγορα την παρένθεση της Σλόβαν. Εχει την ποιότητα και τον χαρακτήρα να πάει στην διακοπή λόγω Εθνικών με νίκη ξεπερνώντας τα προβλήματα τραυματισμών που έχει. Τελευταίο ήταν ο Τόμας Μουργκ που δεν μπόρεσε να ξπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και όπως και ο Βαρέλα (γνωστό από τον ίδιο τον Λουτσέσκου παραμονές του αγώνα με την Σλόβαν) έμεινε εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προτίμησε να αφήσει στην Θεσσαλονίκη και τον κουρασμένο Λούκας Τέιλορ, ενώ σταθερά δεν έχει στις επιλογές του τους Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Ινγκασον και Ολιβέιρα.

Βιεϊρίνια και και Ροντρίγκο θα είναι στα άκρα, ο Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης και αν υπάρχει προβληματισμός για τον 52χρονο τεχνικό αφορά στο ποιοι παίκτες θα συνθέσουν την μεσαία και μεσοπιθετική τριάδα, με τον Μπίσεσβαρ και τον Κούρτιτς ωστόσο να θεωρείται βέβαιο ότι θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα.

Το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Ροντρίγκο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια στην άμυνα, τους Κούρτιτς, Εσίτι, Σβαμπ στο κέντρο και τους Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι στην επίθεση.

Με την πορτοκαλί φανέλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την πορτοκαλί εμφάνιση, παρόμοια με εκείνη στην εκκίνηση της σεζόν του νταμπλ όταν είχε επικρατήσει και με 3-1 με γκολ των Μπίσεσβαρ, Μάτος και Ζαμπά.

Με 18 παίκτες ο ΟΦΗ

Δεν έβγαλαν νέα κρούσματα κορωνοϊού τα χθεσινά τεστ στον ΟΦΗ και έτσι η κρητική ομάδα κατεβαίνει στο ματς με 18 παίκτες. Όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ: «Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Μπρους Καμάου, Φελίπε Γκαγιέγκος  και Πραξιτέλης Βούρος λόγω ίωσης. Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα οι Μιγκέλ Μεγιάδο, Γιον Τοράλ, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης. Ο Λουκ Καστάνιος έκανε θεραπεία».

Ο Νίκος Νιίοπλιας αναμένεται να ξεκινήσει με τον Επασί στο τέρμα, με πεντάδα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Μαρινάκη, Διαμαντή, Πασαλίδη, Γιαννούλη, Κοροβέση. Στο κέντρο η τριάδα Νέιρα, Ντε Γκουζμάν, Σελίμοβιτς και επιθετικό δίδυμο οι Φαν Ντάινεν, Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.