ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα - Διαλύστε τους προπαγανδιστές!

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Σύμφωνα με την απόδοση στους αγωνιστικούς χώρους δύο είναι οι ομάδες που θα έπρεπε να διεκδικούν το πρωτάθλημα , ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ παίζει αυτή τη στιγμή σχεδόν στο 100% των δυνατοτήτων του και είναι σίγουρο ότι με 2 παίκτες ακόμη συν τις επιστροφές θα μπορεί να αποδώσει ακόμη καλύτερα.

 Είναι ο μόνος που κατάφερε να βάλει όλες τις συνιστάμενες στις λύσεις του: Μικρούς Έλληνες, μεγάλους ξένους, από όλους παίρνει τα πάντα ο Λουτσέσκου έστω κι αν άργησε να βρει τη φόρμουλα. Μαζί ασκεί και την επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ που επιτέλους την Τετάρτη φάνηκε και μέσα στο γήπεδο με την γελοιοποίηση των προπαγανδιστών που συνέχεια έπεφταν στο χόρτο προκειμένου να κερδίσουν κάτι και δη το πέναλτι. Ένα πέναλτι που έχει γίνει γι’ αυτούς συνώνυμο με τη λέξη πρωτάθλημα. 

Την Κυριακή ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα αντιμετωπίσει μόνο 11 ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός πνίγεται και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη όπως και να ‘χει. Σηκωτό θα τον παίρνουν τον διαιτητή στο VAR όταν με το κάθε θρόισμα του ανέμου οι παίκτες των πρασίνων θα βουτάνε στην πισίνα της Λεωφόρου.

 Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι προπαγανδιστές περιμένουν στη γωνία να αδράξουν την ευκαιρία. Έχουν αλώσει όλα τα μέσα ενημέρωσης αλλά ίσως και τους Πορτογάλους που είναι στο Var. Είναι απίστευτο πως τους παίζει συνέχεια ο Μανούχος στα δύσκολα Ελληνικά ματς ενώ στα ξένα έχουν στο Var πάντα Πορτογάλο.

 Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες μπορούν και κάνουν τα πάντα για να μην αδικηθούν εντός αγωνιστικού χώρου. Στο ματς με τον Ατρόμητο πιάστηκαν εξ απήνης αλλά την Τετάρτη ήξεραν ποιον έχουν να αντιμετωπίσουν. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο που η ομάδα είναι έτοιμη και κάνει την υπέρβαση επιβάλλεται να έχει δίπλα της την δισυπόστατη διοίκηση. Τον κ. Σαββίδη να φέρει τους 2 παίκτες που χρειάζεται ο Λουτσέσκου και τους πανταχού απόντες στην Ελλάδα προκειμένου να κάνουν επιτέλους με πράξεις αισθητή την παρουσία τους.

 Δε γίνεται να κάνει σφαγές ο Ολυμπιακός και να φταίει πάλι ο Μπένετ; Είναι αδύνατον! Αποφασίστε κ. Μαρινάκη και κύριε Καρυπίδη : ο Πορτογάλος έσφαξε τον Άρη … φταίει ο Μπένετ; Και αν ναι προς ποιανού ωφέλεια το έκανε αν όχι του Ολυμπιακού που … θέλει να καθαιρέσει τον Μπένετ.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ παίζει και αντιδρά σε όλα αυτά μόνο μέσα στο γήπεδο. Είναι της πάσης γνωστό ότι αν δεν δημιουργήσει μια δυναμική πολιτική έναντι όλων αυτών των προπαγανδιστών που παίρνουν μάλλον παραισθησιογόνα στο τέλος θα βρεθεί ένας Κομίνης, ένας Λαόθ να του στερήσουν κάποιον τίτλο. Υπάρχει κόσμος από πίσω. Δε είναι δυνατόν ο κόσμος να χαίρεται και σεις να μαίνεται αμέτοχοι και να του στερείτε τη χαρά.!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.