ΠΑΟΚ για νίκη με πάθος... Πάμπλο!

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2020

«Πάθος και δύναμη». Αυτό είναι το μότο του Πάμπλο Γκαρσία ως τεχνικός, όπως παρουσιάστηκε χθες και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πάνω σ' αυτά τα στοιχεία θα στηριχθεί ο Δικέφαλος κι απόψε (19.55, ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) για να πετύχει την πρώτη νίκη του στο γκρουπ στην φετινή φάση των ομίλων του Europa League.

Φυσικά, και στην νέα αγωνιστική φιλοσοφία του σχήματος με τέσσερις στην άμυνα και τρεις μέσους που πιθανότατα κόντρα στην ολλανδική ομάδα θα είναι πιθανόν 4-3-3 και όχι 4-2-3-1. Ο 43χρονος τεχνικός γνωρίζει ότι άλλο είναι ο Παναιτωλικός και άλλο η Αϊνχτόβεν και θέλει να συνδυάσει την δίψα για νίκη με την σωστή τακτική προσέγγιση του αγώνα. Μπορεί στην συνέντευξη Τύπου να δήλωσε ότι δεν βλέπει την βαθμολογία και σε κάθε ματς θέλει μία ομάδα που θα κυνηγάει την νίκη, όμως στην προκειμένη περίπτωση το τρίποντο είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο.

Τετ-α-τετ και σήμα εγρήγορσης

Για τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ το παν είναι η διάθεση για μαχητικότητα και η θέληση που θα βγάλει η ομάδα του στο παιχνίδι για αυτό και η χθεσινή τελευταία προπόνηση είχε πολλή δουλειά και στο ψυχολογοικό κομμάτι. Τόσο με τετ-α-τετ (μαζί με τον Σνάουτσνερ , ανέλαβαν να μιλήσουν με παίκτες όπως ο Γιαννούλης και ο Αουγκούστο), όσο και με ομιλία («θέλω να είστε έτοιμοι σε όλα, να έχετε την επικαλαμίδα και όλο τον εξοπλισμό έτοιμο και να ξέρετε ότι ανά πάσα στιγμή έχετε μνπροστά σας έναν τελικό, κάθε ματς είναι τέτοιο», είπε μεταξύ άλλων χθες στην προπόνηση), ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει φροντίσει να βάλει σε εγρήγορση τους παίκτες για το αποψινό ματς.

Σκέψεις για ορισμένες αλλαγές σε πρόσωπα

Στο μυαλό του Γκαρσία υπάρχουν σκέψεις για ορισμένες αλλαγές και για να έχει παίκτες πιο φρέσκους και γιατί ενδεχομένως εκτιμά ότι μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις τακτικές ανάγκες του αγώνα. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε τον Κρέσπο αντί του Ίνγκασον, και εφόσον αποφασίσει τελικά να πάει σε σχήμα με τρεις μέσους θυσιάζοντας ένα μεσοεπιθετικό και τον Εσίτι ή τον Αουγκούστο δίπλα στους Σβαμπ και Ελ Καντουρί. Στην κορυφή της επίθεσης είναι πιθανό να επιστρέψει ο Τσόλακ αντί του Σφιντέρσκι και μένει να φανεί αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν το δίδυμο Α. Ζίβκοβιτς και Μουργκ φαβορί για τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Ο Γκαρσία έχει στο μυαλό του διάφορα εναλλακτικά σενάρια, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα , όμως το πρώτο αι σημαντικότερο για εκείνον είναι όποιος αγωνιστεί να μπει στο τερέν... με το μαχαίρι στα δόντια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.