ΠΑΟΚ για Μπαζούρ, σύμφωνα με τους Ολλανδούς!

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, εκεί όπου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ο Μάρκο Ρέντε, φαίνεται πως είναι σύμφωνα με τους Ολλανδούς ο Ρίτσεντλι Μπαζούρ, ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με τη Φίτεσε και ψάχνει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. 

Ο διεθνής Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ( 6 συμμετοχές με την Ολλανδία) είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει ομάδες από το εξωτερικό να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ολλανδίας, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σασουόλο, Μπάγιερ Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ, Μονακό, Λιλ, Μαρσέιγ, Λιόν, Φέγενορντ, είναι από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ενώ έχουν κάνει αναφορά και για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, «σύντομα θα υπάρξει σαφήνεια στην υπόθεση μου. Θα πάω στην Ελλάδα, αλλά όχι στον Ολυμπιακό», με τον 25χρονο να μοιάζει έτοιμος για την επόμενη ομάδα του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Βόλφσμπουργκ, Ουτρέχτη, Πόρτο και Αγιαξ, την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ με τη Φίτεσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.