ΠΑΟΚ: Για δεύτερη φορά...«ανάσταση» στο Περιστέρι!

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2021

Eπιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Κάποια παιχνίδια μοιάζουν εύκολα αλλά παρόλα αυτά δεν είναι, με τον Ατρόμητο να μην είχε χαρεί ποτέ την γεύση της νίκης στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (μέχρι εχθές) και με έναν ΠΑΟΚ που εκτός έδρας παρουσίαζε ένα πολύ καλό πρόσωπο, έχοντας περάσει νικηφόρα από δύσκολες έδρες, όπως στην Κροατία κόντρα στη Ριέκα, στην Δανία επί της Κοπεγχάγη, με Αστέρα στην Τρίπολη αλλά και με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στο χθεσινό παιχνίδι (22/11) για την 10η αγωνιστική της Super League 1, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετατρέψουν από τις τρεις (3) ευκαιρίες που δημιούργησαν τις δύο σε γκολ και ένα από πέναλτι. Η καλύτερη τους φετινή επίδοση, με μια εμφάνιση άκρως αποδοτική και καταλυτική, καταφέρνοντας να μην δεχτούν τέρμα από την δεύτερη καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος. Την τελευταία φορά που δεν δέχτηκε γκολ ο Ατρόμητος ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό, την 1η αγωνιστική στο «Γ.Καραϊσκάκης» σε εκείνη την λευκή ισοπαλία (0-0).

Όσον αφορά για τον ΠΑΟΚ, από την εικόνα που παρουσίαζε από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου, δεν έμοιαζε ότι μπορεί να χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, με κυριαρχία, ψηλή πίεση και χαμένες ευκαιρίες. Τις περισσότερες φορές που οι ομάδες δέχονται γκολ στις καθυστερήσεις του Ά ΄ μέρος δεν καταφέρνουν στην συνέχεια να νικήσουν το παιχνίδι. Όπως και επαληθεύτηκε για άλλη μια φορά. Ίσως να μην είναι η μέρα τους για να κερδίσουν. Ειδικά για τον Δικέφαλο, που παρέμεινε κοντά στον μέσο όρο των ευκαιριών του ανά παιχνίδι (9) αλλά και βρήκε σε καλή φόρμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ανδρέα Γιαννιώτα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις, όπως το «σώσιμο» με το κεφάλι, στο σουτ από κοντινή απόσταση του Φερνάντο Βαρέλα.


Γυρίζοντας το ημερολόγιο ένα χρόνο πίσω, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο ούτε τότε εκτός έδρας, χάνοντας με ανατροπή 3-2. Και τότε, οι Περιστεριώτες δεν είχαν την ιδανική πορεία για εκείνους στο Πρωτάθλημα, έχοντας αρνητικό σερί έξι (6) ηττών. Στις 7/01/2021, ο Ατρόμητος με πάνω-κάτω τους ίδιους παίκτες με φέτος, κατάφερε να «κλέψει»  ένα ματς όπου έχανε 1-2 στο 85΄λεπτό της αναμέτρησης!

Βέβαια, ο Δικέφαλος του Βορρά, είχε βρει την κατάλληλη συνταγή κόντρα στην Αθηναϊκή ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, αφού πριν την ήττα με 3-2, η προηγούμενη ήταν το 2016 με το...εξωπραγματικό 3-4 στο γήπεδο της Τούμπας. (Για να θυμηθείτε το παιχνίδι πατήστε εδώ)

 Ενώ, εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ είχε να χάσει από το 2015 με το βαρύ 4-0. Πριν 6 χρόνια, ο Ατρόμητος είχε βάλει τέλος στα σενάρια πρωταθλήματος για τους «ασπρόμαυρους.» Όσο για φέτος, απομένουν ακόμη 16 αγωνιστικές (χωρίς τα play-off), όπου με μαθηματικούς λογαριασμούς μπορεί οποιαδήποτε ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο του Πρωταθλήματος, αρά ο ΠΑΟΚ καλείτε να παλέψει μέχρι τέλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.