ΠΑΟΚ «φτιαγμένος» και έτοιμος για μία ακόμη κούπα!

Metrosport Team22 Μαΐου 2021

Η σεζόν στο τέλος και απόψε (21:00 Metropolis 95,5, Metrosport.gr, Cosmote sport 1) θα αναδειχτεί ο κυπελλούχος Ελλάδας για το 2021. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στους τίτλους μετά από το περσινό κενό, να φτάσει τις οχτώ κατακτήσεις Κυπέλλου, να βάλει θετικό πρόσημο στη σεζόν που φεύγει και να δείξει ότι τελικά η απόσταση του από τον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν δεν είναι αυτή που αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Γι' αυτά και για πολλά άλλα που αφορούν στην ιστορία αυτών των αγώνων, στη δίψα του κόσμου και του ιδιοκτήτη του, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση.

ΠΑΟΚ: Το σχήμα της νίκης

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του και για τον Πάμπλο Γκαρσία το βασικότερο πρόβλημα είναι η απουσία του Ίνγκι Ίνγκασον. Έτσι θα επιστρέψει ο Χοσέ Κρέσπο που μετά από ένα σχετικά μεγάλο διάστημα απουσίας έπαιξε κόντρα στον Αστέρα και μαζί του την τριάδα των στόπερ μπροστά από τον Πασχαλάκη στο 3-4-3, θα συμπληρώσουν οι Βιεϊρίνια και Βαρέλα.

Την τετράδα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ροδρίγκο δεξιά, ο Μπάμπα αριστερά, οι Σβαμπ και Αουγκούστο στον άξονα ενώ μαζί με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σφιντέρσκι, θα προτιμηθεί ο Ελ Καντουρί για την επίθεση.

Ολυμπιακός: Μόνος απών ο Μπα

Σχεδόν πλήρης θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό τελικό αφού τόσο ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αντιμετώπισαν προβλήματα τις προηγούμενες μέρες, είναι διαθέσιμοι. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-3-3 και τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα του στην άμυνα θα απαρτίζουν οι Ανδρούτσος δεξιά και Ρέαμπτσιουκ αριστερά ενώ στόπερ θα παίξουν Σεμέδο και Χολέβας. Στο κέντρο μαζί με τον Καμαρά θα προτιμηθούν οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά ενώ στην επίθεση μέρα των Ελ Αραμπί και Μασούρα, φαίνεται ότι θα πάρει φανέλα βασικού ο Φορτούνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.