ΠΑΟΚ: Φουλάρει για τον δανεισμό του Σίντκλεϊ με οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ

Κώστας Πετρωτός24 Αυγούστου 2021

Η πώληση του Νέλσον Περέιρα στην Ρόζενμποργκ αποτελεί την πιο απτή απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές στους παίκτες που θα αποτελέσουν τις επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, μάλιστα, ήδη ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει την διαπραγμάτευση με την Ντιναμό Κιέβου για τον δανεισμό του 28χρονου Βραζιλιάνου Σίνκτλεϊ. Ο ύψους 1.76μ. αριστερός οπισθοφύλακας, είναι πολύ κοντά στο να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, με βάση όσα διαρρέονται από τα γραφεία της Τούμπας και ίσως η μεταγραφή του να είναι πλέον θέμα μίας, δύο ημερών.

Η φόρμουλα συμφωνίας την οποία «δουλεύουν» οι δύο σύλλογοι αφορά σε δανεισμό χωρίς οικονομικό αντίτιμο από τον ΠΑΟΚ προς την Ντιναμό και μία οψιόν αγοράς που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ πάνω από 700.000 ευρώ για τον επόμενο χρόνο.

Ο Σίντκλεϊ έκλεισε την σεζόν με οκτώ συμμετοχές και μόλις 83 λεπτά, με δύο γκολ και μία ασίστ στην Ντιναμό (στο δεύτερο μισό της σεζόν, γιατί ως τότε ήταν δανεικός στην Κορίνθιανς). Συνολικά στην καριέρα του έχει 108 συμμετοχές, με 8 γκολ και 7 ασίστ στην Παραναένσε, 34 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ στην Κορίνθιανς, 33 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ στην Ντιναμό Κιέβου και δέκα συμμετοχές στην Γκοϊανένσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.