ΠΑΟΚ: Φωτιά… στην επίθεση με δύο γκολτζήδες

Γιώργος Καστάνης14 Ιουνίου 2021

Η ενίσχυση στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τα «θέλω» του Λουτσέσκου, προκειμένου στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία, από τις 12 έως τις 26 Ιουλίου, ο τεχνικός του Δικεφάλου να δουλέψει με δύο στράϊκερ.

Αυτή την χρονική στιγμή, στο δυναμικό της ομάδας ανήκει μόνο ο Σφιντέρσκι. Έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως συζήτησε πρό τριών μηνών με τον Σαββίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Ωστόσο, η συμμετοχή του στο Euro με την Εθνική Πολωνίας, κάλλιστα μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του και στον ΠΑΟΚ μπορούν να έρθουν αξιόλογες προτάσεις για την παραχώρησή του. Όπως είχαν έρθει τον περασμένο Ιανουάριο (από την Μπολόνια και την Ουνιόν Βερολίνου) αλλά απορρίφθηκαν. Εφόσον παραμείνει ο Σφιντέρσκι, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για έναν ακόμη επιθετικό. Εάν δεν μείνει, θα κληθεί να αποκτήσει δύο γκολτζήδες.

Ο Κρμέντσικ ανακοίνωσε την απόφασή του, να παίξει στην Τσεχία. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Ο Λουτσέσκου μίλησε πρόσφατα με κολακευτικά σχόλια για τον Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ και μόνο αν μείνει ελεύθερος, μπορεί να έρθει. Ο ίδιος το θέλει, όπως αποκάλυψε η το Metrosport.gr και η Metrosport, μένει να φανεί, εάν συντρέξουν οι προϋποθέσεις προκειμένου να επιτευχθεί η μεγάλη επιστροφή. Οι όποιες εξελίξεις πάντως μετατίθονται προς τα τέλη Ιουνίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.