Φωνές από Γκαγκάτση στην προπόνηση: «Δεν σέβεστε τον κόσμο και τον Σαββίδη»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2021

Ο Μάκης Γκαγκάτσης συνάντησε σήμερα (29/11) τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση, μία μέρα μετά το 0-1 από τον Άρη.

Ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τα έψαλλε στους παίκτες, τονίζοντας πως είναι ντροπή να καταγράφεται ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια.

Απευθύνθηκε με ιδιαίτερη σκληρή γλώσσα τονίζοντας πως είναι υποχρέωση όλων να αντιληφθούν σε ποια ομάδα παίζουν και εφόσον δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας μπορούν να το πουν ώστε η ομάδα να πράξει τα δέοντα και να τους απαλλάξει. Παράλληλα σημείωσε πως αυτό που εκνευρίζει περισσότερο δεν είναι η ήττα αλλά το ότι τόσο χθες όσο και στο ματς με τον Ατρόμητο ήρθε με κατεβασμένα χέρια τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα του Περιστερίου μια εβδομάδα αργότερα δέχθηκε έξι γκολ από τον Αστέρα. 

Συνεχίζοντας ζήτησε να μην συμβιβάζονται με το αποτέλεσμα και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Εδώ δεν κάνετε το χόμπι σας. Είστε επαγγελματίες και ο ΠΑΟΚ σας προσφέρει τα πάντα. Εχετε από τα πιο υψηλά συμβόλαια. Δεν σεβαστήκατε και τον κόσμο και τον Σαββίδη που σας προσφέρει τα πάντα!». 

Όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν απαξιώνει όσα έχουν προσφέρει στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές: «Κανείς μας δεν έχει τη διάθεση να σβήσει με σφουγγάρι όλα όσα έχετε προσφέρει εσείς που κατακτήσατε το νταμπλ όπως και εσείς που πέρσι φέρατε το Κύπελλο. Αλλά το παρελθόν είναι για να το διηγούμαστε στα εγγόνια μας, δεν μπορούμε να ζούμε με τις αναμνήσεις. Εδώ είμαστε για το παρόν και το μέλλον!»

Δεν παρέλειψε ακόμη να σημειώσει: «Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Και όλοι μαζί είμαστε υποχρεωμένοι να ανατρέψουμε την κατάσταση.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.