ΠΑΟΚ: Ατομικό και για τον Ίνγκασον ενόψει του Παναιτωλικού

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Superleague 1, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ με τους Λύρατζη, Τσαούση, Ίνγκανσον και Ελ Καντουρί να προπονούνται ατομικό.

«Ο στόχος στο Κύπελλο Ελλάδας επετεύχθη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Καλαμάτα με 0-2 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (15.12) παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναιτωλικού. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί στο παιχνίδι της Καλαμάτας έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίαν, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμαση, rondo, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, κάποιες ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε οικογενειακό διπλό. Οι Λευτέρης Λύρατζης , Ίνγκι Ίνγκασον , Μάριος Τσαούσης κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. 

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.Το Σάββατο (17.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία», αναφέρει το training report του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.