ΠΑΟΚ: Φλερτάρουν με το όριο καρτών τρεις παίκτες

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Πέντε αγωνιστικές έχουν απομείνει μέχρι το τέλος των πλέι οφ και μια... κλεφτή ματιά από προχθές σίγουρα ρίχνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στη λίστα με τους παίκτες που έχουν δεχθεί κίτρινη κάρτα στον πρώτο γύρο του μίνι Πρωταθλήματος. 

Τρεις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου φλερτάρουν με το όριο καθώς έχουν από δυο κίτρινες κάρτες. Αρχικά ο... επιρρεπής Αουγκούστο και ακολουθεί ο Τάισον με τον Κάργα. Οι δυο πρώτοι κινδυνεύουν να μην ταξιδέψουν σήμερα στην Αθήνα καθώς έχουν ενοχλήσεις στον δικέφαλο. 

Να σημειώσουμε πως αν κάποιος ποδοσφαιριστής... προλάβει να συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες (ακόμη και αν απομένουν δυο για παράδειγμα αγωνιστικές πριν την αυλαία του Πρωαθλήματος) είναι υποχρεωμένος να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο αμέσως επόμενο ματς, δηλαδή δεν υπάρχει η πολυτέλεια επιλογής αγώνα όπως συνέβαινε στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. 

Φυσικά το ζητούμενο είναι την τελευταία αγωνιστική στις 14 Μαϊου όταν ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, να μην δει κανείς από τους ασπρόμαυρους την κόκκινη κάρτα γιατί αυτομάτως χάνει τον τελικό Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.