ΠΑΟΚ: Εξελίξεις στην υπόθεση του αθλητικού κέντρου την άνοιξη του 2023

Κώστας Πετρωτός01 Δεκεμβρίου 2022

Είναι δηλωμένη η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη να δημιουργηθεί ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο που θα στεγάσει όλα τα τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και παράλληλα να γίνει εκεί η έδρα του ΠΑΟΚ Β. Ήδη έχει σταλεί ο σχετικός φάκελος στον δήμο Θέρμης , όπως είχε αποκαλύψει στο Metropolis 95,5, ο δήμαρχος Θόδωρος Παπαδόπουλος και πλέον αναμένεται η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να ανάψει το «πράσινο φως«» για την μακροχρόνια μίσθωση του χώρου όπου θα στηθεί το «σπίτι του Δικεφάλου».

Ουσιαστικά θα πρόκειται για επικαιροποίηση της απόφασης που είχε πάρει ο δήμος Θέρμης το 2013 για την παραχώρηση στον ΠΑΟΚ 202 στρεμμάτων στην Θέρμη, μεταξύ Ραιδεστού και Ταγαράδων.

Θυμίζοντας εκείνη την συμφωνία για να έχετε πλήρη εικόνα τα δεδομένα της ήταν τα εξής:

Το ετήσιο μίσθωμα για τα επόμενα 40 χρόνια προς τον Δήμο Θέρμης επρόκειτο να είναι 99.000 ευρώ, ενώ υπήρχε όρος να καταβληθούν άμεσα 760.000 ευρώ για να κατασκευαστεί από το Δήμο, κλειστό κολυμβητήριο (οι πληροφορίες, πάντως, για την νέα συμφωνία δεν κάνουν λόγο για κλειστό κολυμβητήριο).



Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της “Μ”, η υπόθεση αναμένεται να περάσει από τον δήμο Θέρμης, Φερβουάριο-Μάρτιο του νέου έτους, καθώς τώρα βρισκόμαστε στο “κλείσιμο” της χρονιάς και προέχουν οι οικονομικοί ισολογισμοί και ο διοικητικός απολογισμός στον δήμο της Θέρμης.

Δεν αποκλείεται, όπως, είχε συμβεί και με την υπόθεση της Νέας Τούμπας, στελέχη του ΠΑΟΚ που είναι επιφορτισμένα με τον φάκελο του προπονητικού, όπως ο Αγγελος Αναστασιάδης και επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών της DIMERA, Δημήτρης Μουτσάκης ή και οι δύο μαζί να χρειαστεί να παραστούν σε μία συνεδρίαση για να ενημερώσουν όλα τα μέλη του δ.σ. και τους δημότες για το μάστερπλαν του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.