ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Κακλαμανάκης για το Περιστέρι

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ανακοινώθηκε χθες (13/1) με κάθε επισημότητα από τον ΠΑΟΚ mateco, φορώντας ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα μετά από "διάλειμμα" 1,5 έτους, και είναι στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι (15/1, 19:15).

Ο Έλληνας σέντερ έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τον "δικέφαλο" και όλα δείχνουν πως στην αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, με δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες και αυτό το γεγονός θα μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε στην τρίτη θέση. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ σοβαρή και πολύ οργανωμένη ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και καλή χημεία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, να ελέγξουμε το low post παιχνίδι του αντιπάλου και να διαβάσουμε σωστά τι θα μας δώσει με την άμυνά του, ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να καθορίσουν ένα παιχνίδι, αλλά υπάρχουν τέσσερις βασικοί πυλώνες και η άμυνα πάνω σε αυτούς θα είναι κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου και την θερμή παρουσία του, προκειμένου να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.