ΠΑΟΚ: Έτοιμος για την πρόκριση απέναντι στον Προμηθέα

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ mateco πραγματοποίησε σήμερα (4/2) το πρωί την τελευταία του προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Προμηθέας για το Κύπελλο Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, το βράδυ το Σαββάτου (5/2, 20:00), ενώ η αποστολή της ομάδας αναχώρησε ήδη.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4 που πρόκειται να πραγματοποιηθεί 18 και 20 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, την παρουσία τους έχουν εξασφαλίσει ήδη ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο συνεργάτης του προπονητή Άρη Λυκογιάννη και βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης δήλωσε : «Στη διάρκεια της σεζόν χάσαμε αρκετά παιχνίδια στο τέλος, οπότε η εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στο Λαύριο και με τον τρόπο που ήρθε, τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας και πάλι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά είναι κάτι διαφορετικό. Είναι άλλο πράγμα το Κύπελλο, είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, οπότε είναι σαν τελικός αυτό το παιχνίδι για μας. 

Είναι θετικό που δεν έχουμε προβλήματα και απουσίες, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για την ενσωμάτωση του Phil Greene και πιστεύουμε ότι προσαρμόστηκε και θα ανταποκριθεί. Είναι δεδομένη η ποιότητα του Προμηθέα, αλλά έχουμε κάνει τα πλάνα μας, χρειάζεται υπομονή και αφοσίωση και στις δύο πλευρές του παρκέ για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πάτρας: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.