«ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς»

Γιώργος Ζαΐρης12 Μαρτίου 2022

Μια ακόμη σπουδαία βραδιά στην Τούμπα επιφύλαξε στους φίλους του ο ΠΑΟΚ. Γιατί κάθε νίκη είναι σημαντική στην Ευρώπη πολύ περισσότερο όταν σου δίνει την ελπίδα ότι μπορείς να φτάσεις στους «8» της διοργάνωσης.

 Μια νίκη που δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον ΠΑΟΚ αλλά θα πρέπει να «ματώσει» στην Γάνδη για να την υπερασπιστεί. Και αυτό γιατί δυο ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν κατάφεραν να έχουν καθαρό μυαλό και να μην δώσουν δικαίωμα στον καρτάκια Πολωνό διαιτητή. 

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς γνώριζε πως ήταν στο όριο και έφαγε κάρτα για διαμαρτυρία. Ο Κούρτιτς δευτερόλεπτα πριν αντικατασταθεί από τον Σβαμπ πέταξε τη μπάλα εκτός και είδε και αυτός την κάρτα. Και αντιλήφθηκε εκείνη τη στιγμή τί στερούσε και από τον εαυτό του και από την ομάδα. 

Και ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος την Πέμπτη να παίξει χωρίς δυο κομβικούς του παίκτες ανεξάρτητα αν ο ένας εξ αυτών και αναφέρομαι στον Αντρίγια δεν είναι σε καλό φεγγάρι αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ο παίκτης που με μια και μοναδική φάση μπορεί να αλλάξει ή να κρίνει ένα ματς. Όμως θέλω να σταθώ στη χθεσινή βραδιά και σε ωραία πράγματα. 

Κορυφαίος ο Λύρατζης και μαζί του ο Τσιγγάρας. Ο Λευτέρης σκύλιασε δεν έχασε φάση και το κατάφερε χωρίς να δει την κίτρινη και αυτό έχει τη σημασία του γιατί θεωρητικά μιλάμε για έναν άπειρο παίκτη. Ο ΠΑΟΚ τακτικά ήταν πολύ καλός και το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί αφού είχε καλές φάσεις με κορυφαία αυτή του Ακπομ. Είχε θέματα πίσω στην άμυνα με εύκολα λάθη που ευτυχώς δεν τα πλήρωσε.

 Ξέρει ο Λουτσέσκου ξέρουν και οι παίκτες του πως στην Γάνδη πρέπει να κάνουν ένα ακόμη τέλειο παιχνίδι. Το ποιος θα παίξει στα δεξιά της επίθεσης; Το αν ο Σβαμπ θα κάνει εκεί το -παιχνίδι της ζωής του; Αυτά θα τα δούμε προσεχώς. Αλλά κλείνω με το σύνθημα που δόνησε την Τούμπα στο τέλος: «ΠΑΟΚ εσύ, εσύ θα προκριθείς!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.