ΠΑΟΚ: Εσπασε τον πετυχημένο κανόνα στην υπόθεση Φερνάντες

Κώστας Πετρωτός16 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Πάολο Φερνάντες με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και με συμφωνία με τον Βόλο να μείνει στην θεσσαλική ομάδα δανεικός μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Αποδείχθηκε στην πράξη ότι η Ενωση είχε δουλέψει με τον ατζέντη του παίκτη, Αλμπέρτο Μποτίνες εδώ και καιρό κι αυτό υπερίσχυσε της συμφωνίας που είχε κάνει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Αχιλλέα Μπέο.

Στην περίπτωση του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο Δικέφαλος, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό δεν ακολούθησε την πετυχημένη συνταγή των μεταγραφών: πρώτα να συμφωνεί με την πλευρά του παίκτη και στη συνέχεια, έχοντας τον ποδοσφαιριστή σύμμαχο, να κάνει τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομάδα στην οποία ανήκει. Ίσως πίστεψε ότι μπροστά και στην πίεση που θα ασκούσε ο Βόλος, ο ατζέντης του Φερνάντες θα συμφωνούσε με τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχε ασχοληθεί ο Ζοσέ Μπότο, γιατί ακριβώς είχε αλλάξει η σειρά των επαφών. Εγιναν και από την πλευρά του κάποιες επαφές, αλλά δεν άλλαξαν τα δεδομένα, αφού ο Μποτίνες είχε ήδη προχωρήσει το deal με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.