ΠΑΟΚ: Ερευνα αγοράς για εξτρέμ ώστε να μην χαθεί χρόνος

Γιώργος Ζαΐρης06 Αυγούστου 2021

Είναι ξεκάθαρο πως μια ενδεχόμενη πώλησης Τζόλη και πολύ περισσότερο στα χρήματα που θέλει ο ΠΑΟΚ, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη για την απόκτηση ενός τουλάχιστον ακραίου επιθετικού με τα στοιχεία που θέλει ο Λουτσέσκου. Για αυτό και στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ ήδη έχουν αρχίσει και μάλιστα έχει προχωρήσει η διεργασία. 

Υπάρχουν παίκτες στη λίστα που εξετάζονται από τον προπονητή του Δικεφάλου σε συνεργασία με τη διοίκηση. Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του Αυγούστου, αλλά ο χρόνος πιέζει ήδη τους ανθρώπους της ομάδας από τη στιγμή που η Νόριτς αποφασίσει να καλύψει τα «θέλω» και να κάνει δικό της τον παίκτη. 

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, χθες δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα Τζοβίνκο. Ο Ιταλός ατζέντης του προφανώς αποσκοπώντας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα προσωπικά οφέλη μπορεί να αρνείται την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον πελάτη του, αλλά ο παίκτης έχοντας ανοικτή επικοινωνία και με τον Λουτσέσκου ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.