ΠΑΟΚ: Έρχεται η ώρα για το νέο πλάνο του Ιβάν!

Metrosport Team03 Απριλίου 2021

Κείμενο: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαΐρης

Στην ηρεμία της οικίας του στο Ροστόφ και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει το πλάνο με τον οποίο θα επιδιώξει να πορευτεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόσο εταιρικά όσο και καθαρά αγωνιστικά για τις επόμενες σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, όλο αυτό το διάστημα, συνεχίζει τις τηλεδιασκέψεις του με στελέχη της ΠΑΕ, τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και στενούς συνεργάτες εκτός ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι στα μέσα Απριλίου θα ανοίξει τα χαρτιά του για το τι μέλλει γενέσθαι από το καλοκαίρι και μετά.

Η 15η Απριλίου θεωρείται καταλυτική ημερομηνία καθώς εκείνη την Πέμπτη θα διεξαχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ με θέμα την προσθήκη μελών στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του Δικεφάλου καθώς και Αναπληρωτής Διευθύνον Σύμβουλος από τις 19 Ιανουαρίου, θα είναι το ένα νέο πρόσωπο. Το αν υπάρχει και άλλο, προς το παρόν τουλάχιστο, το γνωρίζει μόνο ο Ιβάν Σαββίδης που εκείνη την μέρα αναμένεται να δώσει ξεκάθαρο μήνυμα για το πώς επιθυμεί να λειτουργήσει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ο Βαγγέλης Χρυσοχόος έχει ήδη πάρει μηνύματα από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ότι θα έχει ενισχυμένο ρόλο που δεν θα εξαντλείται μόνο στο κομμάτι του μάρκετινγκ και ενός μεγάλου πρότζεκτ που ετοιμάζει όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει.

Το ποιο ακριβώς θα είναι το εύρος των δραστηριοτήτων του θα γίνει γνωστό εκείνες τις μέρες και δεν αποκλείεται να συνδυάζεται με μία γενικότερη ανακατανομή ρόλων στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.