ΠΑΟΚ: Επιβραβεύει Μπράντον και ποντάρει πάνω του ο Ραζβάν!

Κώστας Πετρωτός13 Μαΐου 2023

Ο Μπράντον Τόμας κατάφερε με την αξία του να γίνει ακόμη και βασικός φορ στον ΠΑΟΚ και με τον τραυματισμό του Ολιβέιρα, αυτός ο ρόλος έγινε ακόμη πιο ισχυρός. Ο Πορτογάλος επιθετικός ακόμη κινείται μεταξύ γυμναστηρίου και πισίνας και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ισπανός με τα 12 γκολ σε 35 ματς θα είναι η βασική αιχμή του δόρατος για τον ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναγνωρίζει πόσο έχει προσφέρει στην ομάδα ο 28χρονος επιθετικός και πρόσφατα φρόντισε να το δείξει και στον ίδιο τον παίκτη. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε συζήτηση μαζί του και μεταξύ άλλων του τόνισε ότι με την αξία του έχει φτάσει να είναι ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας και να του δείξει πόσα πολλά περιμένει από εκείνον στα δύο τελευταία ματς της σεζόν. 

Οι πολύ καλές εμφανίσεις που συνδυάζονται και με γκολ, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του Μπράντον που, πάντα, ακόμη και σε περιόδους που ήταν τραυματίας ή δεν έπαιζε πολύ, δεν έχανε την θετική ενέργειά του. Αυτή βοηθά πολύ το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια και αυτό είναι κάτι που, επίσης, δεν προσπερνά ο 54χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ. 

Ο Ισπανός που κυνηγά κάθε μπάλα στο γήπεδο (και κάπως έτσι βρέθηκε να δέχεται κλοτσιά στο κεφάλι, αλλά να κερδίζει την κόκκινη από τον Σέκενφελντ του Παναθηναϊκού) θα είναι μπροστάρης στις μάχες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Από πίσω του υπάρχει ο ταλαντούχος Στέφανος Τζίμας που και ο ίδιος ο Μπράντον προσπαθεί να βοηθά και αν κυλήσει καλά η αποθεραπεία του Ολιβέιρα τις επόμενες μέρες, τότε θα υπάρχει και μία ακόμη έμπειρη λύση στον πάγκο για τον τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.