ΠΑΟΚ: Επιθυμία για κούπα, Ευρώπη και σωστό προγραμματισμό

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Αναλύσαμε από χθες το πλάνο του Πάμπλο Γκαρσία για την τελική ευθεία της σεζόν και την προσπάθεια ο ΠΑΟΚ να πάει με τις καλύτερες δυνατές λύσεις και ισχυρή ψυχολογία στα ματς που θα κρίνουν το τελικό πρόσημο στην χρονιά και το αν ο ΠΑΟΚ πετύχει τον αυτονόητο στόχο της Ευρώπης και πάρει το Κύπελλο.

Σήμερα δίνουμε συνέχεια εστιάζοντας στο πώς αντιμετωπίζει ο Ιβάν Σαββίδης την τωρινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου περιμένει κι αυτός την αντίδραση Γκαρσία και παικτών και έχει φροντίσει ν α μεταφέρει το μήνυμα μέσω των συνεργατών του. Θεωρεί δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κλειδώσει την συμμετοχή του, έστω, στο Conference League και παράλληλα θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει τον καλύτερο εαυτό της στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και να εξαντλήσει τις πιθανότητες να το κατακτήσει.

Εχει όμως και μία ακόμη απαίτηση. Ποια είναι αυτή; Ζητά από όλους τους συνεργάτες του να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς την προεργασία στον τομέα του ο καθένας, έτσι ώστε όταν ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ να είναι πανέτοιμος να τον υλοποιήσει. Ειδικά στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης θέλει να υπάρχουν έτοιμες λίστες με παίκτες για κάθε θέση που θα κριθεί απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί έτσι ώστε όταν ο ίδιος ανάψει το «πράσινο φως» ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει άμεσα σε συμφωνίες απόκτησης παικτών.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.