ΠΑΟΚ: Επίτευξη των στόχων και ενίσχυση σε τρεις θέσεις

Metrosport Team25 Μαρτίου 2021

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για εφησυχασμό. Τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και για την οργάνωση που ήδη «τρέχει» σε βασικούς τομείς για την ενίσχυση της ομάδας. Η επίτευξη των φετινών εναπομείναντων στόχων και η δημιουργία μίας ισχυρής «ραχοκοκαλιάς» για τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αποτελεί την βασική προτεραιότητα. 

 Είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport πως η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση μέσα από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αποτελούν τους βασικούς στόχους των παικτών του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία. Απομένουν εννέα «τελικοί» στα πλέι οφ, οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά η αντίδραση της ομάδας, πρέπει να γίνει στον μέγιστο βαθμό. 

Ηδη έγινε το πρώτο βήμα, με την επικράτηση επί της ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Παράλληλα, «τρέχει» ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Αμεση προτεραιότητα για τον προπονητή του Δικεφάλου και τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονται πολύ κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αποτελεί η ενίσχυση σε τρείς συγκεκριμένες θέσεις. Σε αυτή κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή. 

Ενας τερματοφύλακας, ένας κεντρικός αμυντικός με εμπειρία και προοπτική για το μέλλον και ένας χαφ, προέχουν για τον Δικέφαλο. Η στόχευση είναι να «κλείσουν» οι τρείς παίκτες σε εύλογο χρονικό διάστημα, ακόμη και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν για να μπορέσουν να ενταχθούν στο σύνολο, μόλις αρχίσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες που θα αξιολογηθούν την κατάλληλη στιγμή. 

Όμως αυτή τη χρονική περίοδο, η επιθυμία είναι να «κλείσει» ο ΠΑΟΚ τρείς παίκτες στις νευραλγικές θέσεις τις οποίες προαναφέραμε. Η «ραχοκοκαλιά» της ομάδας πρέπει να είναι ισχυρή. Μόνο έτσι, θα μπορέσει ο Δικέφαλος να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού τη νέα σεζόν. Μόνο με ένα σοβαρό προγραμματισμό, από τον οποίο θα έρθουν ποιοτικοί παίκτες πρώτης γραμμής σε κάθε θέση που πονάει η ομάδα, μπορεί να επέλθει βελτίωση. 

Κατά συνέπεια, αυτή τη χρονική περίοδο, ο στόχος είναι διπλός και ξεκάθαρος. Να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη δεύτερη θέση, η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος. Μέσα από την επίτευξη αυτών των δύο στόχων, ο ΠΑΟΚ προσδοκά και σε οικονομικά οφέλη της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, βάσει του τηλεοπτικού συμβολαίου που έχει συνάψει με το συνδρομητικό κανάλι. Και παράλληλα πρέπει να «τρέξει» ο προγραμματισμός για την ενίσχυση στις τρείς θέσεις που προαναφέραμε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.